top of page

Innovatie, Ontwikkeling en Visie

Driving Change

De "Driving Change" groep is een innovatieve organisatie die producent is van producten bedoeld voor het middel en hoge segment van de markt voor vrijetijdsvoertuigen. Het begon meer dan 30 jaar geleden met de eerste vouwbare hordeur voor caravans. Vandaag de dag introduceert Driving Change elk jaar nieuwe concepten voor de vrijetijdsmarkt en verder.

Over ons

Netwerk

Driving Change is een visie dat ons pad naar succes weerspiegelt. Begonnen als Horrex in 1987, vandaag de dag is Driving Change een groep die producten voor de recreatieve markt ontwikkelt, innoveert en produceert over de gehele wereld. We nemen geen producten over, wij innoveren en ontwikkelen met de gedachte van wat een wijs man genaamd Kenndy ooit zei:  'We choose to go the moon, not because it’s easy but because it’s hard”. Wij geloven dat we alleen dan waarde aan onze business kunnen voegen. Zelfs na vele jaren van groei, zullen we onszelf blijven verbeteren, zijn we nog innovatiever en zijn we zo succesvol als we kunnen zijn. Al deze innovatieve producten worden ondersteund door wereldwijde patenten en door onze loyale en gepassioneerde partners. We laten u graag kennis maken met onze producten en concepten zoals de Hordeuren en Raamsystemen, maar ook met onze nieuwste ontwikkelingen zoals Inno Slide, Clike en ons gloednieuwe concept VanCasco+!

Over ons
Anchor 1

Ons productportfolio bestaat uit Hordeuren, Raamsystemen, Roomdividers en TV Blinds. Wij leveren al meer dan 30 jaar aan toonaangevende OEM's in 26 landen!

In 2012 is InnoSlide begonnen met het ontwikkelingen van een compleet nieuw slide out systeem dat onderscheidend is van alle andere systemen op de markt.

De eerste elektrische fiets op de markt die wordt gepersonaliseerd aan de hand van jouw levensstijl!

CONTACT

Driving Change 

Taanderijstraat 19
3133 ET Vlaardingen
(The Netherlands)

T: +31(0)102619600
Info@horrex.nl

Anchor 1
bottom of page